Hulp op school

School is belangrijk. Ook al is het niet altijd leuk. Je brengt er veel tijd door en er wordt best veel van je verwacht. Soms is het niet fijn op school. Je hebt er problemen. Of zijn er dingen aan de hand waardoor je het moeilijk vindt om naar school te gaan.

Je ouders zijn aan het scheiden, er is iemand overleden, of je wordt gepest op school. Je piekert bijvoorbeeld vaak. Je bent somber, snel boos, bang of verdrietig. Wij bieden hulp op school via schoolmaatschappelijk werk of Onderwijs Jeugdzorg

Grotere problemen voorkomen - Onderwijs Jeugdzorg

Ben jij op school vaak aan het piekeren? Voel je je somber, ben je snel boos, bang of verdrietig? Of spijbel je veel? Bijvoorbeeld omdat je gepest wordt, omdat je ouders in scheiding liggen of iemand is overleden?

Wat de reden ook is, met onze hulp zorgen we ervoor dat jij je weer beter gaat voelen. Dat je weer naar school gaat en dat het op school beter gaat.

Lees meer over Onderwijs Jeugdzorg of lees onze folder.

Schoolmaatschappelijk werk

Op veel scholen in de regio werken onze schoolmaatschappelijk werkers. Samen met jou kijken zij naar jouw probleem.

Vraag op school gerust eens of er een schoolmaatschappelijker werker is. Met tips en adviezen kan hij of zij je vaak verder helpen. Wat voor problemen je ook hebt.

Lees meer over ons Schoolmaatschappelijk werk